Adventi vásár

December elsején és másodikán a Budagyöngye Bevásárlóközpontban került megrendezésre a Napról Napra Adventi vásár. Lelkes nagymamák, anyukák és gyerekek, valamint alapítványi munkatársak készítették a díszeket a vásárra, mi pedig elhelyeztük őket egy nagy asztalon. Nem áraztunk be semmit, ehelyett becsületkasszába lehetett bedobni minden kis díszért egy olyan összeget, amennyit az adakozók erre szántak. Célunk az volt, hogy a bevétellel Vakok Batthyány László Római Katolikus Gyermekotthont támogathassuk.

Öröm volt látni, hogy az emberek mennyire kedvesek és nyitottak: sokan jöttek oda hozzánk, kérdezgettek, válogattak a nagy szeretettel készült kis alkotások közt. A vásárt nagyon elégedetten zártuk: a végeredmény minden várakozásunkat felülmúlta. Úgy érezzük, a több hetes készülődés és a befektetett idő minden egyes perce megérte, és mindenkinek nagyon hálásak vagyunk az érdeklődésért és a segítségért.

Mint ahogy azt fent már említettük, a teljes bevételt a Vakok Batthyány László Római Katolikus Gyermekotthonnak ajánlottuk fel. A gyermekotthon intézményvezetője, Anna nővér kérésére a befolyt összegből tisztító- és tisztálkodószereket vásároltunk, amit január első hétvégéjén el is vittünk nekik. Őszintén örültek nekünk és az adományoknak – nagy szükségük volt erre a segítségre.